سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نمایش وضعیت در یاهو

قالب وبلاگ

تاریخ : یکشنبه 91/2/17 | 2:21 عصر | نویسنده : دیدن صفحه اصلی وبلاگ

آمار جدید در سال 2012 میزان شیوع اختلال اوتیسم را 1 در 88 برای کل جمعیت و 1 در 55 برای پسران اعلام کرد.

اطلاعات بیشتر را در لینک های زیر مشاهده نمایید

www.cdc.gov/ncbddd/autism/index.html

www.cdc.gov/ncbddd/autism/data.html

www.cdc.gov/ncbddd/autism/documents/ADDM-2012-Community-Report.pdf

www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/ss6103a1.htm

 


تاریخ : چهارشنبه 90/3/18 | 4:28 عصر | نویسنده : دیدن صفحه اصلی وبلاگ

فراوانی اوتیسم را یک در 150 تخمین زده‌اند و به نظر می‌رسد این آمار رو به افزایش است؛ میزان ابتلا به آن در پسرها 3 تا4 برابر بیشتر از دختران است. از هر 10 کودک یا بزرگسال مبتلا به اوتیسم 1 نفر دچار کند ذهنی و مشکلات مربوط به عملکرد و واکنش‌های مغز هستند.

تاکنون هیچ روش قطعی برای درمان مبتلایان به اوتیسم یافت نشده‌ است و افراد اوتیستیک برای تمام عمر این بیماری را با خود به همراه خواهند داشت و این در حالی است که تعداد افراد مبتلا به این بیماری در ایران رو به افزایش است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه خراسان، فوق تخصصی روان‌شناسی کودکان و استادیار دانشکاه علوم پزشکی مشهد با بیان این ‌که علت ابتلا به اوتیسم مانند بسیاری از اختلالات روان‌پزشکی یک علت واحد و شناخته‌ شده نیست، با بیان مطالب فوق افزوده است: ثابت شده که عوامل ژنتیکی در بروز این بیماری نقش دارند و احتمال بروز آن در خانواده‌ای که یک فرزند اوتیستیک دارد، چند برابر بیشتر از جمعیت عمومی است.

دکتر عاطفه سلطانی‌فر ادامه داد: برخلاف نگرش‎های قبلی واکسیناسیون ارتباطی به ابتلا به اوتیسم ندارد.

وی گفت: به طور معمول حجم مغز این افراد از انسان‌های طبیعی بزرگتر است و در مورد مخچه و برقراری ارتباط بین دو نیمکره راست و چپ مغز دارای مشکل هستند.

وی درباره نشانه‌های این بیماری توضیح داد: کودکان مبتلا به اوتیسم به دلیل اختلال در تعامل اجتماعی نمی‌توانند با گروه همسالان خود ارتباط برقرار کنند و اغلب تنها هستند.

فوق تخصصی روان‌شناسی کودکان ادامه‌داد: آن‌ها با بزرگسالان و با سایر بچه‌ها ارتباط چشمی خوبی برقرار نمی‌کنند و نحوه بازی‌کردن آن‌ها با کودکان طبیعی متفاوت است.

وی انجام بازی‌های تکراری، توجه به اجزای اشیا و علایق و رفتارهای کلیشه‌ای را از دیگر نشانه‌های این بیماران برشمرد و گفت: بعضی از کودکان اوتیستیک به اشیای خاصی علاقه‌مندند مثل این‌که ساعت‌ها جذب آن و کارکرد آن می‌شوند و به هیچ چیز دیگر توجه نمی‌کنند.

وی افزود: رفتارهای کلیشه‌ای مثل حرکات یکنواخت و تکراری با دست یا تمام بدن، عقب و جلو رفتن و راه رفتن روی پنجه پا و سایر حرکات تکراری اغلب در این کودکان دیده می‌شود.

دکتر سلطانی‌فر با بیان این ‌که درصد کودکان مبتلا به اوتیسم دچار تشنج می‌شوند، خاطرنشان کرد: وقتی کودکی تا  9ماهگی از ژست‌ها مثل “بای بای کردن” استفاده نکند، تا 12ماهگی هیچ کلمه‌ای را به زبان نیاورد یا اگر تا 2 سالگی قادر به گفتن جملات دو کلمه‌ای نباشد، باید نسبت به احتمال ابتلا کودک به اوتیسم نگران بود.

وی درمان و شناسایی اوتیسم قبل از سه سالگی را بسیار موثرتر از سنین بالاتر از آن دانست و گفت: هر چه زمان تشخیص اوتیسم زودتر باشد، احتمال موفقیت در رساندن کودک به بالاترین سطح توانایی بیشتر است اما خیلی نادر است که کودکی بتواند به حالت طبیعی برگردد.

وی اعمال روش‌های درمانی به طور فشرده و حداقل 30 ساعت کار در هفته را برای بهبود بیمار اوتیستیک ضروری دانست و گفت: درمان اوتیسم نیاز به اعمال روش‌های گفتار درمانی، کار درمانی، روان‌پزشکی و روان‌شناسی کودکان نیاز دارد.

همچنین هاشمیان، نماینده خانواده‌های بیماران اوتیسمی در مشهد با اشاره به مشکلات بی‌شمار این خانواده‌ها گفت: مبتلایان به اوتیسم دارای ظاهری کاملا سالم هستند اما حتی نمی‌توانند با یک جمله ساده بیان کنند که من یک فرد اوتیسمی هستم با نیازها و شرایط خاص.

وی افزود: آیا چیزی دردناک‌تر از این وجود دارد که فرزند ما دچار دردی است که نمی‌تواند درباره آن سخن بگوید و ما نیز قادر به درک شرایط او نیستیم؟

وی با اشاره به عدم شناخت جامعه از این بیماری گفت: ما احساس می‌کنیم فرزندمان زنده اما از دست رفته‌ است.

وی با بیان این که خانواده یک بیمار مبتلا به اوتیسم به کرات شاهد رفتار سرزنش‌گر یا مسخره‌کننده سایرین به دلیل رفتارهای عجیب کودکان خود هستند، افزود: اوتیسم هنوز هیچ جایگاهی در جامعه ندارد در حالی که به سرعت رو به افزایش است.

نماینده انجمن حمایت از بیماران مبتلا به اوتیسم با درخواست از صدا و سیما، نشریات و رسانه‌ها برای تلاش در جهت آشنایی مردم با این بیماری گفت: اطلاع‌رسانی علاوه بر کمک به بهبود اوضاع خانواده‌ها و خود بیماران و تغییر نگرش جامعه نسبت به آنان، کمک می‌کند تا خانواده‌ها با این بیماری آشنا شوند و در صورت ابتلا فرزندشان به اوتیسم زودتر به این موضوع پی ببرند.

وی با بیان این که نگهداری از یک کودک اوتیستیک چندین برابر یک کودک با بیش فعالی شدید از خانواده‌ها انرژی می‌گیرد، افزود: صرف هزینه‌های درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها سخت و غیرممکن است؛ اولین مدرسه دولتی نیز که از سال  در مشهد آغاز به کار کرده به دلیل شرط سنی و عدم پذیرش به دلیل افزایش تعداد مبتلایان دارای مشکلاتی است.

وی افزود: از وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی تقاضا داریم این کودکان از یک سری حمایت‌ها برخوردار شوند.

هاشمیان ایجاد مراکز تفریحی مناسب با شرایط کودکان مبتلا به اوتیسم توسط شهرداری، انجام کارهای پژوهشی، تحقیقاتی و تخصصی توسط دانشگاه علوم پزشکی، تحقق اهداف خیرخواهانه و افزایش آگاهی مردم را کمکی در جهت بهبود اوضاع بیماران و خانواده‌های آنان دانست.

همچنین دکتر سید محسن اصغری، متخصص روانشناسی کودکان و عضو هیات علمی دانشکده روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با این بیماری گفت: بازه سنی یک تا 3 سالگی، سنین طلایی تشخیص بیماری اوتیسم در کودکان است.

وی ادامه داد: در کشورهای زیادی شیوع اوتیسم در بین کودکان به تنهایی بیش از شیوع سرطان، ایدز و دیابت است.

وی زندگی ماشینی و وابسته به تکنولوژی، مسمومیت‌های غذایی و آلودگی محیط زیست به سموم را از علل افزایش ابتلا به این بیماری برشمرد و گفت: نام‌گذاری ? آوریل و 13فروردین به نام روز اطلاع‌رسانی درباره اوتیسم نشان دهنده دغدغه‌های جهانی نسبت به این بیماری است.

وی با بیان این که در ایران کار زیادی در زمینه اوتیسم انجام نشده است و فرهنگ‌سازی در جهت تغییر نگرش جامعه نسبت به کودکان و کمک به خانواده‌ها ضروری است، گفت: پزشکان اطفال و مراکز بهداشت و متخصصین روانپزشکی کودکان، اولین کسانی هستند که می‌توانند در شناسایی به هنگام اوتیسم کمک کنند.

همچنین علی علی‌پور، کارشناس دانش‌آموزان دارای مشکلات رفتاری گفت: امروزه سیستم‌های آموزش و پرورش در تمام دنیا تلاش می‌کنند تا همه افراد جامعه صرف نظر از تمام معلولیت‌ها و محرومیت‌ها از یک آموزش مناسب و یکسان برخوردار باشند.

وی با بیان این ‌که آموزش و پرورش استثنایی کشور1 نوع معلولیت شناخته شده را تحت پوشش خود قرار می‌دهد، افزود: از این 1 نوع معلولیت، تنها گروهی که علیرغم نیازها و مشکلات بیشترشان مظلوم واقع شده‌اند، مبتلایان به اوتیسم هستند.

وی ادامه داد: درصد بالایی از مدیران و برنامه‌ریزان شناخت اولیه‌ای از اوتیسم نداشتند و این کودکان سال‌ها به خاطر مشکلات پیچیده و مهر اوتیسم بر پیشانی‌شان در هیچ مدرسه‌ای پذیرفته نمی‌شدند یا به زودی مجبور به ترک مدارس دولتی می‌گشتند. در یک کلام هیچ مامنی برای پناه و هیچ مرجعی برای پاسخ به سوالات بی‌شمار خانواده‌های آنان در کشور یافت نمی‌شد.

علی‌پور با بیان این ‌که اولین مجموعه تخصصی ویژه و مستقل برای کمک و آموزش این کودکان در مهر ماه سال ?? با ?? دانش‌آموز در مشهد آغاز به کار کرد، افزود: به علت عدم استاندارد بودن فضای این مرکز، کلنگ احداث اولین کلینیک آموزشی و توان‌بخشی دانش‌آموزان مبتلا به اوتیسم در الهیه مشهد به زمین زده ‌شد و این مرکز هم اکنون با نزدیک به  دانش‌آموز مبتلا به اوتیسم، اولین مرکزی است که به این شکل در کشور فعال است.

وی کاردرمانی، گفتاردرمانی، بازی درمانی و آموزش را از خدمات ارائه شده به بیماران اوتیستیک در این مرکز ذکر کرد و گفت: در سایر مراکز فعال در کشور 5 تا 8دانش‌آموز در یک کلاس آموزش کلاسیک می‌بینید.

وی با بیان این ‌که این کلینیک هنوز در ابتدای راه است و دغدغه‌ها و مشکلات زیادی دارد، اظهار داشت: برای مهر ماه آینده نیازمند مدرسه‌ای در همین حدود در مشهد هستیم تا بتوانیم در برابر  دانش‌آموز مبتلا به اتیسم که بی‌صبرانه در نوبت ثبت‌نام در این مرکز هستند، پاسخگو باشیم.

این کارشناس آموزش دانش‌آموزان دارای مشکلات رفتاری ادامه داد: وجود تنها یک مدرسه برای این بیماران در یک منطقه شهر اصلا پسندیده نیست و بچه‌هایی که از سایر مناطق شهر به این مرکز می‌آیند، قطعا با سختی زیادی مواجه‌اند.

علی‌پور با اشاره به ابتلا یک نفر از هر150 دانش آموز دنیا به اوتیسم گفت: ما هر روز شاهد تشخیص‌های جدیدی از این بیماری هستیم ولی در ایران تاکنون تحقیقی درباره آمار مبتلایان به اوتیسم انجام نگرفته است

(گزارشی از وضعیت افراد اتیسم در مشهد)


البته مادر این سایت در بخش ارشیو با استفاده از امار متولدین هر سال کشور ونسبت 200 به 1 امار افراد اتیسم کشور را در طی پنج سال اخیر.هرسال و ماهیانه به دست اورده ایم.

امین فرهادی

التماس دعا




تاریخ : دوشنبه 89/12/23 | 10:24 صبح | نویسنده : دیدن صفحه اصلی وبلاگ

امروز امار کل تولد نوزادان از سال 1384 تاسال1388 کل کشور را از سایت رسمی ثبت واحوال کشور به دست اوردم

هدف به دست اوردن امار تولد نسبی افراد اتیسم کل کشور در جوامع روستایی وشهری است که میانگین تولد در

روستا به شهر نصف میباشد.

تولد سال1384     نفر546/348/1

تولد سال1385     نفر166/300/1

تولد سال1386    نفر 716/286/1

تولد سال1387     نفر912/253/1

تولد سال 1388    نفر408/239/1

اگر به ظور میانگین امار تولد افراد اتیسم را از هر( )200 تولد( یک) نفر در نظر بگیریم.

کل افراد متولد شده طی این( 5 سال) 748/428/6 نفر می باشد.

طی این  5 سال 32143 نفر مبتلا به اتیسم شده اند.

با توجه به این هرسال6428نفر به افراد اتیسم کشور اضافه میشود.

هرماه    ( 535 )   نفر به صورت نسبی به افراد اتیسم کل کشور اضافه می شود.

جای تامل دارد ایا برای اموزش پیگیر و مستمر این افراد امکانات لازم را فراهم نموده ایم؟؟؟؟؟؟؟

(امار ارائه شده جهت نسبت تولد  یک فرد اتیسم نسبت به150 تولد طبق امار سازمان جهانی اتیسم امریکا درسال2007 می باشد )




تاریخ : شنبه 89/12/21 | 11:12 صبح | نویسنده : دیدن صفحه اصلی وبلاگ

با سلام امروز تصمیم گرفتم .با اطلاعاتی که از سایت ثبت احوال استان به دست اوردم.

 

 امار نسبی افراد اتیسم به دنیا امده طی 5سال گذشته را به دست بیاورم با توجه به اینکه امارها

 

حاکی از تولد یک فرد اتیسم ازهر150 تولد می باشد.ولی در این امار از ازهر200نفر محاسبه شده است.

 

هدف ما شناسایی امار کلی افراد اتیسم استان طی این 5 سال میباشد.

 

 که با توجه به پراکندگی در دو بخش روستایی وشهری صورت می پذیرد

 

این امار را می توان به راحتی در سطح کشور به دست اورد.

 

امار تولد در سال 1388                                            100528نفر

 

امار تولددرسال1387                                               94409نفر

 

امار تولد در سال1386                                             95557نفر

 

امار تولددرسال1385                                               90857نفر

 

امار تولد در سال1384                                            87616نفر

 

جمع کل (افراد متولد شده در سطح استان خوزستان) طی سال های( 1385 ) تا  (1388 )تعداد  ( 468967)  نفرمی باشد که اگر به فرض مثال از هر(200 )یک نفر مبتلا به اتیسم باشد

 

(طبق امار جهانی از هر150 نفر یک نفر مبتلا به اتیسم میباشد) تعداد2344 نفر طی این5سال در استان خوزستان به اتیسم مبتلا شده  اند.

 

جای تامل دارد نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟؟

 سالیانه 468 نفر به افراد اتیسم استان خوزستان اضافه میشود

حال میزان تولد سال اتی وسالهای پیش رو را  اضافه کنیم

 

به طور میانگین طی سال84تا88 هر ماه در استان خوزستان (39)نفر

 

مبتلابه اتیسم متولد شده است.

 

ایا امارمتولدین مبتلا به اتیسم کل کشور را می دانید؟؟

 

در اپ بعدی این امار را خدمتتان ارایه خواهم داد.

 

 

 

(امار ارائه شده جهت نسبت تولد  یک فرد اتیسم نسبت به150 تولد طبق امار سازمان جهانی اتیسم امریکا درسال2007 می باشد )






  • دانلود فیلم
  • پیچک